Ruimte voor ontwikkeling

Groei met ons mee!

WERKEN BIJ ALLNAMICS

Allnamics is een groep van internationaal opererende ingenieursbureaus op het gebied van geotechnische metingen, proefbelasten van palen, offshore metingen en funderingscontroles. De dynamica van Allnamics vind je terug in het werk van alledag. Met veel ruimte voor ontwikkeling, aandacht voor onze medewerkers en onze internationale klanten. Trekt het werken bij Allnamics, in een internationale setting, met verantwoordelijkheid en uitdaging ook jou aan? Neem contact met ons op, om te zien of er ook voor jou mogelijkheden zijn. Ook voor stageplaatsen en afstuderen.

Interne opleiding

Bij Allnamics leiden we je op tot één van onze experts op gebied van geotechniek, funderingstechniek en paaltesten. Bij Allnamics zoeken we betrouwbare en gepassioneerde collega’s die bijdragen aan onze internationale projecten. De theorie en praktijk van de kleinere én de grote funderingen. Van de funderingsproblematiek in Amsterdam tot de heibaarheid van monopiles voor offshore windturbines.

Kom ook werken in het dynamische team van Allnamics !

VACATURES

Om de groei-ambities van Allnamics te realiseren, zijn we voor ons kantoren in Den Haag en Heemskerk op zoek naar uitbreiding van zowel ons team van (geotechnisch) adviseurs, het R&D Team als de productie capaciteit van ons Elektronica/Meettechniek-team. Wij hebben vacatures (mv) voor een interessante en uitdagende baan voor:

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende job in een creatieve ingenieurs-omgeving. No-nonsens mentaliteit. Teamspirit op basis van gelijkwaardigheid. Creativiteit en eigen initiatief worden gestimuleerd. Standplaats Den Haag of Heemskerk.

MEER WETEN?
Spreekt het werken bij Allnamics ook jou aan en wil je meer weten? Bel, E-mail of kom eens langs en maak kennis.

Er is meer mogelijk dan je denkt!
Of neem nu contact op met Marcel Bielefeld, 088 – ALLNAMICS

Update de funderingslabel met een funderingsonderzoek van de Alnamics Experts
Reuse of foundations
Vacature en Werken bij Allnamics
Vacatures & Werken bij Allnamics
Mounting sensors and PDR for the pile monitoring VDA and PDA at the Stress Wave Conference, SW2022.org
Mounting sensors and PDR for the pile monitoring VDA and PDA at the Stress Wave Conference, SW2022.org
allnamics-silhouette

Start typing and press Enter to search