VACATURE: ELEKTRONICA ENGINEER MEETTECHNIEK MBO/HBO (M/V)

VACATURE ELEKTRONICA ENGINEER MEETTECHNIEK MBO/HBO (M/V)

Is elektronica jouw passie en heb je de drive om een product voortdurend kwalitatief en kostentechnisch naar een hoger plan te tillen? Heb je bovendien ervaring met meettechniek en affiniteit met de funderingstechniek, zowel onshore als offshore? Vind je het leuk in een collegiaal team te werken, in een internationale setting?

Een dienstverband bij Allnamics past dan perfect bij jou.

Ons vlaggenschip is het zelfontwikkelde data-acquisitiesysteem PDR, dat met zeer hoge sample-rates (50 kHz) dynamische metingen kan uitvoeren. Aan dit systeem zijn diverse zelfontwikkelde sensoren te koppelen. Te denken valt aan rekopnemers en versnellingsopnemers voor het meten aan funderingspalen tijdens het inheien (bijvoorbeeld voor funderingen van offshore windmolens). Uit de meetresultaten valt een schat aan informatie af te leiden

Jouw taken

Jouw taak zal zijn het productieproces (assemblage), kalibraties en reparaties te bewaken en uit te voeren. Dit begint bij de inkoop van materialen en eindigt bij het verzendklaar maken van een levering. Hierin heb je op termijn een hoge mate van vrijheid, dus zelfstandigheid is een belangrijke eigenschap. In de zoektocht naar nieuwe producten en verbetering van bestaande producten wordt van je verwacht dat je actief meedenkt en bijdraagt aan de ontwikkeling. Je wordt mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van state-of-the-art meetproducten voor de uitdagende funderingsindustrie. Van het begin (productontwikkeling) tot het eind (productie).

Standplaats zal zijn ons kantoor en werkplaats in Den Haag, maar in voorkomende gevallen is het mogelijk dat een projectlocatie moet worden bezocht voor een reparatie of uitvoering van de meetklus.

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO Denk- en werkniveau
  • Minimaal een MBO diploma, bij voorkeur in elektronica of mechatronica
  • Je hebt ervaring met meettechniek
  • Je bezit een hoge mate van zelfstandigheid (maar bent ook een teamplayer)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs-B

WAT BIEDT ALLNAMICS?

  • Dienstverband op basis van 40 uur
  • Uitdagingen in een internationale setting
  • Een klein, flexibel en gedreven team van technische specialisten.
  • Ruime ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden.
Allnamics VDA- Vibratory Driving Analysis
Werken bij Allnamics: Ontwikkeling van meetapparatuur
meettechniek3_allnamics
Tools for Vibratory Driving: AllWave-VPD Driveability software, VDA Vibro Driving Analysis and VAM, Vibratory Amplitude Matching

MEER WETEN?
Spreekt jou het werken bij Allnamics ook jou aan en wil je meer weten? Bel, E-mail of kom eens langs en maak kennis.
Of neem nu┬ácontact op met Joost Bakker, 088 – ALLNAMICS

allnamics-silhouette

Start typing and press Enter to search