VACATURE: ADVISEUR USE/RE-USE FUNDERINGEN

Vacature ADVISEUR USE/RE-USE FUNDERINGEN

(MBO/HBO-ER CIVIELE TECHNIEK OF BOUWKUNDE)

De werkzaamheden op het gebied van de inspectie en beoordelen van bestaande funderingen blijven groeien. Met een stevige marktaandeel in Amsterdam en in andere steden, voeren de ingenieurs van Allnamics onderzoek uit naar de staat van bestaande funderingen.

Want kan een bestaande fundering nog wel betrouwbaar de bestaande constructie dragen? Of kan die fundering opnieuw gebruikt worden wanneer de bovenbouw wordt vervangen of uitgebreid? Het (her)gebruik of langer gebruik van bestaande funderingen draagt bij aan een efficiënt funderingsproces, en afname van het gebruik van primaire grondstoffen en emissies tijdens de installatie van funderingen.

 

WAT GA JE DOEN?

Jij gaat bestaande funderingen beoordelen. Je werkt zowel binnen als buiten, zowel in de archieven als op locatie. Op basis van je gedegen onderzoek, informeer je de klanten over de conditie van de fundering en adviseert ze over eventuele acties. Je hebt contact met klanten, voert de regie over je eigen projecten en werkt samen met collega’s binnen en buiten.

Je hebt een HBO denk- en werkniveau. Je bent geïnteresseerd in het dynamische vak van geo- en funderingstechniek. Je hebt oog voor details, maar kan het overzicht bewaren. Je hebt affiniteit met funderingen en het bouwen in en met grond. Na een gedegen interne opleiding ben je in staat om zelfstandig projecten te initiëren, uit te voeren en te leiden. Je taken en verantwoordelijkheden stemmen we gezamenlijk af op je kennis- en ervaringsniveau.

Daarom nodigen we zowel jonge als ervaren ingenieurs uit te reageren. Voor hen die al doorgewinterd zijn in dit vak én hen die dit mooie vak willen leren!

 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

  • HBO denk- en werkniveau
  • Een proactieve en klantgerichte werkhouding; een teamplayer, maar ook goed zelfstandig kunnen werken
  • Enthousiasme en passie voor het vakgebied van geo- en funderingstechniek
  • Goede communicatieve vaardigheden en een commerciële drive
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende job in een creatieve ingenieurs-omgeving. No-nonsens mentaliteit. Teamspirit op basis van gelijkwaardigheid. Creativiteit en eigen initiatief worden gestimuleerd. Standplaats Den Haag of Heemskerk.

 

Visuele inspectie als onderdeel van een totaal funderingsonderzoek van Allnamics: ook onder de vloer moet de fundering worden geinspecteerd en zonodig getest
Visuele inspectie als onderdeel van een totaal funderingsonderzoek van Allnamics
waterpassingen-en-lintvoegmetingen
Interpretatie van waterpassingen en lintvoegmetingen
uitvoeren-en-begeleiden-van-paalmetingen
Uitvoeren en begeleiden van paaltesten
Uitvoeren en begeleiden van paaltesten
Uitvoeren en begeleiden van paaltesten

MEER WETEN?
Spreekt jou het werken bij Allnamics ook jou aan en wil je meer weten? Of werk je liever graag in een internationale setting aan onze binnen- en buitenlandse projecten, zoals die voor offshore wind farms? Zie al onze vacatures op https://allnamics.com/werken-bij/

Bel, E-mail of kom eens langs en maak kennis.
Of neem nu contact op met Remco Offenberg, 088 – ALLNAMICS

Zie ook onze andere vacatures

Zie al onze vacatures op https://allnamics.com/werken-bij/

allnamics-silhouette

Start typing and press Enter to search

Funderingsonderzoek door Allnamics: visuele inspectie van een funderingspaal