Experts met tientallen jaren ervaring

ALLNAMICS

Allnamics bestaat uit een groep experts met tientallen jaren ervaring in Funderingstechniek, Inspectie en Beoordeling van Funderingen, Geotechnische Advisering, Geotechnische Monitoring en Paaltesten over de hele wereld, zowel onshore als offshore. Met meerdere vestigingen in Nederland is Allnamics altijd nabij.

bam-day-2-examining-the-data_allnamics-1024-wiezijnwij

HISTORIE

Allnamics is in 2011 gestart door een groep ingenieurs, die hun sporen op geotechnisch en funderingsgebied reeds hadden verdiend. Gewerkt bij diverse ingenieursbureaus en onderzoeksinstelling TNO, is er bij Allnamics tientallen jaren kennis en ervaring gebundeld.

In 2012 ontwikkelde Allnamics haar nieuwste generatie meetapparatuur met de PDR als basis. De PDR is een multifunctioneel high tech meetapparaat voor het draadloos meten tijdens het heien van palen, en voor het uitvoeren van paaltesten.

Bijna tegelijkertijd ontwikkelde Allnamics samen met CAPE Holland de StatRapid. Een meetapparaat voor het uitvoeren van snelle paaltesten. Inmiddels is deze wijze van testen uitgegroeid tot een wereldwijd geaccepteerde testmethode en verankerd in vele codes en normen (waaronder de EuroCode en ASTM).

Allnamics zet de ontwikkeling van nieuwe producten continu voort, zoals meetapparatuur voor het uitvoeren van dynamische en statische proefbelastingen, PIT (pile integrity testen of ook Hamertje Tik) en heeft met die meetapparatuur inmiddels haar sporen verdiend.

Allnamics uitgegroeid tot een internationaal opererend en erkend bedrijf. Als onafhankelijk adviesbureau werkt Allnamics voor bedrijven, particulieren en overheden. In binnen- en buitenland. Offshore en onshore.

INTERNATIONAAL

Allnamics voert haar projecten vooral uit vanuit de vestigingen in Nederland. Met twee kantoren en steunpunten in Zuid-, Midden/Oost en Noord Nederland, is Allnamics altijd dichtbij.
Daarnaast is Allnamics ook in het buitenland vertegenwoordigd. Naast (eigen) vestigingen in het buitenland wordt Allnamics in diverse landen ook door agenten vertegenwoordigd.

ONS TEAM

Het team van Allnamics bestaat uit ervaren ingenieurs, elk met zijn of haar eigen specialismen. Neem contact op met de ingenieur van uw keuze of via de algemene telefoonnummers of E-mail.

 • Ir. Peter Middendorp
  Ir. Peter Middendorp

  Als oudgediende is Peter Middendorp een van de grondleggers van dynamische paaltesten in Europa en erbuiten. Is met zijn jarenlange staat van dienst nog steeds graag gezien op binnen- en buitenlandse projecten en conferenties. Grondlegger van Rapid Load Testing, StatNamic en StatRapid tests.
  pmiddendorp@allnamics.com

 • Drs. Ir. Marcel Bielefeld
  Drs. Ir. Marcel Bielefeld

  Vele jaren ervaring op het gebied van funderingstechniek en geotechniek maakt Marcel Bielefeld tot aanspreekpunt van nationale en internationale projecten bij Allnamics.
  mbielefeld@allnamics.com

 • IR. Rutger Buitenhuis
  IR. Rutger Buitenhuis

  Rutger is een junior geotechnisch engineer, en een expert in driveability studies voor het inheien en intrillen van funderingspalen, zowel voor voor onshore als offshore (monopiles).
  rbuitenhuis@allnamics.com

 • IR. Maarten Raupp MSRE
  IR. Maarten Raupp MSRE

  Maarten heeft jarenlange ervaring in de geotechniek, zowel in het ontwerpen als het beoordelen en testen. Met zijn internationale achtergrond werkt Maarten aan funderingen binnen en buiten Nederland.
  mraupp@allnamics.com

 • ING. Kim Dekker
  ING. Kim Dekker

  Kim heeft ervaring in het beoordelen van bestaande funderingen voor huidig of toekomstig gebruik. En als een van de experts in paaltesten, heeft Kim uitgebreide ervaring opgedaan in projecten in Europa en Afrika, offshore en onshore. kdekker@allnamics.com

 • Remco Offenberg
  Remco Offenberg

  Remco Offenberg heeft zich gespecialiseerd in het beoordelen van bestaande funderingen. Zowel vanuit technisch als vanuit economisch perspectief. Met heldere rapportages heeft Remco vele funderingen in Amsterdam en ver daarbuiten beoordeeld.
  roffenberg@allnamics.com

 • Ir. Joost Bakker
  Ir. Joost Bakker

  Joost Bakker is bij Allnamics aanspreekpunt voor alle offshore en water gerelateerde activiteiten. Als Delfts Geologie-ingenieur is Joost betrokken geweest bij vele offshore projecten in binnen- en buitenland. Of het nu gaat om monitoren tijdens het installeren, of in het gebruiksstadium, Joost is uw aanspreekpunt.
  jbakker@allnamics.com

 • Ir. Martijn van Delft
  Ir. Martijn van Delft

  Martijn van Delft heeft zijn sporen verdiend op vele aspecten van de geotechniek. Bij Allnamics is Martijn vooral het aanspreekpunt voor alle geotechnische metingen. Van zettingsmetingen tot aan paalmetingen, van statische tot dynamische metingen, en voor trillingsmetingen en -voorspellingen.
  mvandelft@allnamics.com

 • Ing. Kevin van Velzen
  Ing. Kevin van Velzen

  Naast inspectie van bestaande funderingen werkt Kevin aan funderingsontwerpen, (statische) proefbelastingen en geotechnisch monitoren. Daarnaast is Kevin specialist op het gebied van trillingsvoorspellingen en bewaken.
  E-mail Kevin op kvanvelzen@allnamics.com

 • Ir. Rob van Dorp
  Ir. Rob van Dorp

  Rob van Dorp heeft vele jaren ervaring op het gebied van het gedrag van funderingspalen zowel in het gebruikstadium als tijdens het installeren. Voor projecten met kleine en grote (offshore) funderingspalen is Rob van Dorp dé adviseur voor heibaarheid, draagvermogen en het uitvoeren van paaltesten.
  rvandorp@allnamics.com

Werken bij Allnamics

Trekt het werken bij Allnamics, in een internationale setting, ook jou aan? Neem contact met ons op, om te zien of er ook voor jou mogelijkheden zijn. Ook voor stageplaatsen en afstuderen.
Contact Marcel Bielefeld, bielefeld@allnamics.com

Vacatures

Allnamics werkt niet met vaste functies en vacatures, maar is altijd op zoek naar goede, gemotiveerde collega’s. Herken jij je in het profiel van Allnamics, en zie jij ook jezelf werken in de internationale setting van Allnamics? Neem contact met ons op.
Contact Marcel Bielefeld, bielefeld@allnamics.com

Rapid Load Testing in Singapore
uitleg-aan-cursisten-1_allnamics-1024-wiezijnwij

Stages en afstuderen

Voor goede studenten heeft Allnamics diverse stage- en afstudeermogelijkheden. Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking.
Contact Marcel Bielefeld, bielefeld@allnamics.com

Kwaliteit en ISO

Allnamics werkt volgens (eigen) hoge standaarden, welke voldoen aan de eisen van ISO9001:2015.
Dit wordt periodiek gecheckt door externe partijen. Allnamics hecht grote waarde aan haar onafhankelijkheid en hoge kwaliteitseisen. Wilt u daar meer over weten, of heeft u suggesties voor verbetering, neem dan contact op met Martijn van Delft, vandelft@allnamics.com

AVG en uw persoonsgegevens

Allnamics zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig worden beheerd. Daarom wordt door deze website beperkt gebruik gemaakt van Cookies. Wilt u uw naam en E-mail adres uit ons databestand verwijderen, laat het ons weten. Anders wordt 10 jaar na het laatste contact al uw gegevens automatisch verwijderd. Lees hier ons cookiebeleid en onze privacy verklaring.

allnamics-silhouette

Start typing and press Enter to search