Ruimte voor ontwikkeling

STUDEREN BIJ ALLNAMICS

Allnamics is een groep van internationaal opererende ingenieursbureaus op het gebied van geotechnische metingen, proefbelasten van palen, offshore metingen en funderingscontroles. De dynamica van Allnamics vind je terug in het werk van alledag. Met veel ruimte voor ontwikkeling, aandacht voor onze medewerkers en onze internationale klanten. Trekt het werken bij Allnamics, in een internationale setting, met verantwoordelijkheid en uitdaging ook jou aan? Neem contact met ons op, om te zien of er ook voor jou mogelijkheden zijn voor stage en afstuderen.

interne-cursus-allnamics_allnamics

STAGEPLAATSEN

Stagiaires krijgen bij Allnamics een mooie kans mee te kijken en mee te doen in onze uitgebreide internationale keuken. Of het nu gaat om stageplaatsen voor Elektronica & Meettechniek (technicus engineering, MBO-4) of om stageplaatsen voor Civiel ingenieurs. Allnamics heeft studenten veel te bieden.

Momenteel kan Allnamics stagiaires op diverse niveaus plaatsen voor de volgende studierichtingen en opleidingen:

  • Geotechniek
  • Civiele Techniek
  • Bouwkunde
  • Office management
  • Management assistent
  • Communicatie en Marketing
  • Marketing en Sales
  • International Business
  • Legal – Business Law
ACADEMIA ALLNAMICS
Rapid Load Testing in Singapore

AFSTUDEERPLAATSEN

Ook afstudeerders krijgen bij Allnamics een mooie kans zichzelf te verdiepen en verbreden in het mooie vak van geo- en funderingstechniek. Afstudeerders werken aan nieuwe ideeën en onderzoeken. De resultaat van jou afstuderen wordt meteen toegepast. Een afstudeerplaats bij Allnamics heeft altijd een internationaal karakter. Dat maakt de weg vrij voor een interessante internationale carrière.

Ben je nog niet direct toe aan een afstudeerplek, maar wil je op de hoogte blijven, of wil je gewoon weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan even contact op. We staan je graag te woord. E-mailen kan natuurlijk ook…

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende werkplek in een creatieve ingenieurs-omgeving. No-nonsens mentaliteit. Teamspirit op basis van gelijkwaardigheid. Creativiteit en eigen initiatief worden gestimuleerd. Standplaats Den Haag of Heemskerk.

MEER WETEN?
Spreekt jou een stage- of afstudeerplaats bij Allnamics ook jou aan en wil je meer weten? Bel, E-mail of kom eens langs en maak kennis.
Of neem nu contact op met Marcel Bielefeld, 088 – ALLNAMICS

allnamics-silhouette

Start typing and press Enter to search