Ruimte voor ontwikkeling

WERKEN BIJ ALLNAMICS

Allnamics is groep van internationaal opererende ingenieursbureaus op het gebied van geotechnische metingen, proefbelasten van palen, offshore metingen en funderingscontroles. De dynamica van Allnamics vind je terug in het werk van alledag. Met veel ruimte voor ontwikkeling, aandacht voor onze medewerkers en onze internationale klanten. Trekt het werken bij Allnamics, in een internationale setting, met verantwoordelijkheid en uitdaging ook jou aan? Neem contact met ons op, om te zien of er ook voor jou mogelijkheden zijn. Ook voor stageplaatsen en afstuderen.

interne-cursus-allnamics_allnamics

VACATURES

Om de groei-ambities van Allnamics te realiseren, zijn we voor ons kantoor in Den Haag op zoek naar uitbreiding van zowel ons R&D Team als de productie capaciteit van ons Elektronica-team. Wij hebben vacatures voor een interessante en uitdagende baan voor:

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende job in een creatieve ingenieurs-omgeving. No-nonsens mentaliteit. Teamspirit op basis van gelijkwaardigheid. Creativiteit en eigen initiatief worden gestimuleerd. Standplaats Den Haag.

MEER WETEN?
Spreekt jou het werken bij Allnamics ook jou aan en wil je meer weten? Bel, mail of kom eens langs en maak kennis.
Of neem nu contact op met Joost Bakker, 088 – ALLNAMICS

allnamics-silhouette

Start typing and press Enter to search